2012-12-10 08:40:15• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Szűz - Hagyd, hogy az intuíciód vezessen!

Napi horoszkóp december 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.


Újult erővel vág neki a hétnek: úgy érzi, most jött el az ideje annak, hogy minden akadályt leküzdjön. Ez így is van, de ehhez elengedhetetlen, hogy végre legalább önmagának ne hazudjon. Akkor eléri a céljait.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


Ma előnyös üzletet köthet valakivel, ha nyitott szemmel jár, és észreveszi a lehetőségeket. Az önbizalmát sem ártana egy kis autogén tréninggel felturbózni. Nagyon sokat számít ugyanis, hogy miként áll ki magáért a tárgyaláson.

 

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Kellemetlenséggel indul a napja, de ez ne keserítse el: a folytatás annál több reménnyel kecsegteti majd. Délutánra már jó lesz, addig lehet, hogy csak a robotolás és a hajsza várja. De minél jobban teljesít, annál nagyobb lesz az öröm is.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Álmodozik, folyton máson jár az esze, mint amivel foglalkoznia kellene. Talán még mindig a hétvége szép élményein mereng. Ez jó, mert segíti a munkahelyi túlélést, ugyanakkor nehezíti a koncentrálást. Pedig valamire nagyon oda kellene figyelnie!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön nagyon rámenős, és ez mindig is segítette önt az élet harcainak megvívásában. De vigyázzon, mert valakinek nagyon szemet szúrhat az akaratossága. Talán épp egy másik Oroszlánnal akaszthatják össze a bajszukat a mai napon.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A benned lakó bölcsesség ma nem elégszik meg annyival, hogy néhány ötlettel segítsen, hanem egész nap kikívánkozik belőle a mondanivaló. Ha hagyod, hogy a bölcsebb éned irányítson, akkor ma több fontos döntést hozhatsz a munkahelyeden és a családi ügyekben is. Hagyd, hogy az intuíciód vezessen ezen a napon.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ingatlanvásárláson, lakáscserén vagy -bővítésen, felújításon töri a fejét. Legyen nagyon alapos és megfontolt, nézzen utána minden részletnek, mielőtt dönt. Az intuícióját sem szabad elhanyagolnia. Ön megérzi, hol a jó.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.


Jobban oda kellene figyelnie a munkahelyi kapcsolataira, az nem elég, ha csak a szokásos rutinnal kezeli a munkatársait. Valakik ráadásul pusmognak a háta mögött. Most még elejét veheti a rosszindulatú pletyka elharapózásának.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Pénzügyi gondok miatt feszültebb, hajlamos most mindent sötétebben látni, mint amilyen a helyzete valójában. Alaposabb tervezéssel megoldást találhat a gondjaira. A pénzügyi tanácsadók nem biztos, hogy a legjobbat akarják.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A munkahelyén megszorítások, esetleg leépítés várható. Ne aggódjon, bármi is lesz, nem marad munka nélkül. Ha mégis változás áll be a helyzetében, az csak azért van, hogy jobbra fordítsa a sorsát. Változtasson!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma vezessen a szokottnál is óvatosabban, mert a legcsekélyebb figyelmetlenség, vagy nemtörődömség is baj forrása lehet. Ellenőrizze a járművét, és kerülje a forgalmi dugókat. A párkapcsolatában is várható egy kisebb „koccanás” ma este.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ha a kedvese nem ugrik önnek az első szóra, még nem jelenti azt, hogy nem szereti önt. Tisztelje jobban a másik önállóságát! Amit ön szeretetnek érez, az talán nagyon is „ragacsos” a párja számára. Legyen engedékenyebb!

Napi horoszkóp


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: